SOCIETAT MUSICAL CENTRE "ESLAVA" ALBUIXECH primer premi, secció 2ª Certamen Provincial Bandes 2013
SOCIETAT MUSICAL CENTRE "ESLAVA" ALBUIXECHprimer premi, secció 2ª Certamen Provincial Bandes 2013

Audició de solistes, diumenge 31 de gener.

Comença el curs 2015/2016

Escola S.M. "Eslava"

05/10/2015

 

"La música és l'art educatiu per excel·lència que, per mitjà del so, s'inserix en l'ànima i la forma en virtut. (Plató)

 

 

         Ha començat un nou curs en l'Escola de Música de la Societat Musical ESLAVA, cosa que demostra l'interés i la importància que la música es fa cada vegada més necessària en l'educació, ja que disposar de tots els vessants que esta matèria oferix a l'alumne en cada un dels cursos, permetrà este puga forjar-se els seus propis criteris a l'hora de seleccionar la música que amb el temps vaja descobrint, la qual cosa sens dubte contribuirà al desenrotllament integral de la seua personalitat.

 

          La música, sense cap dubte, que és l'element primordial per a aconseguir l'equilibri afectiu, intel·lectual, sensorial i motriu que que perseguix l'educació en el nivell preescolar i escolar que perdurarà la resta de la vida.

 

         Des d'ací els donem la benvinguda a tots i agraïm la confiança que depositen pares i tutors en la nostra Escola que cada any creix més fruit de la gran dedicació del seu Director i Professors i els desitgem que disfruten junt amb nosaltres en les activitats, audicions i concerts que desenrotllaren alumnes i músics.

MATRICULA 2015-2016
Per a formalitzar la matricula del nou curs han d'omplir totes les dades sol·licitats en este document i entregar en la Casa de la Música del 7 al 11 de setembre
MATRICULA 2015-2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [541.6 KB]
relojes web gratis

SM CENTRE "ESLAVA"
Població/Población: ALBUIXECH

Ciutat/Ciudad: VALENCIA

Visites/visitas:

L' ESLAVA a les xarxes socials / L'ESLAVA en las redes sociales

Recomendar esta página en: