SOCIETAT MUSICAL CENTRE "ESLAVA" ALBUIXECH primer premi, secció 2ª Certamen Provincial Bandes 2013
SOCIETAT MUSICAL CENTRE "ESLAVA" ALBUIXECHprimer premi, secció 2ª Certamen Provincial Bandes 2013

Santa Cecilia 2013

24/11/2013          

 

          El dissabte dia 23 i com a colofó de la festa a la Patrona dels Músics Santa Cecília, es va celebrar un gran concert oferit per la Banda "ESLAVA" amb un variat repertori. Comptarem amb dos obres per a solistes: Salva Monzó i Sergi Saragossà que ens van delectar amb la marimba i el trombó respectivament, així com pasdobles i grans obres com "Una noche en Calatayud" de Pablo Luna, "Mont Ferrutx" de la Symfonie nr. 8 - The Mountains of Mallorca de Derek Burgeois o el poema simfònic per a Banda d'Oscar Navarro "Expedition". 

          Al principi es van presentar els nous músics que passaven a formar part de la Banda (Adela Alsina, Claudia Ruíz, Nuria Ruíz, Nuria Tamarit i Pau Gil) i abans del començament de la segona part es van entregar els instruments als corresponents alumnes de l'Escola de Música. 

              El públic assistent va omplir per complet l'Auditori de la Casa de la Música i va poder disfrutar, una vegada més, d'una magnífica actuació, baix la batuta del seu director José Suñer Oriola, dels nostres músics que tot just concloure ja preparen amb gran il·lusió i entusiasme el pròxim esdeveniment, "El Concert de Nadal" per al dia 21 de desembre.

             A la nit, els membres de la Societat Musical Centre "ESLAVA" amb la seua Junta Directiva, Corporació Municipal i pares dels nous músics de la Banda van sopar en el Restaurant L'Horta Nord d'Albuixech.

relojes web gratis

SM CENTRE "ESLAVA"
Població/Población: ALBUIXECH

Ciutat/Ciudad: VALENCIA

Visites/visitas:

L' ESLAVA a les xarxes socials / L'ESLAVA en las redes sociales

Recomendar esta página en: