SOCIETAT MUSICAL CENTRE "ESLAVA" ALBUIXECH primer premi, secció 2ª Certamen Provincial Bandes 2013
SOCIETAT MUSICAL CENTRE "ESLAVA" ALBUIXECHprimer premi, secció 2ª Certamen Provincial Bandes 2013

José Suñer Oriola

     Natural d'El Puig de Santa Maria, va realitzar els seus estudis musicals i de percussió en el Conservatori Superior de Música de València on va obtindre el títol de professor superior i el premi extraordinari de grau superior, perfeccionant-se posteriorment amb els professors E. Sejournnè, G. Burton, G. Johns i Siegfried Fink.

 

     Va realitzar estudis d'harmonia, anàlisi i contrapunt en el Conservatori de València i posteriorment direcció i composició amb el Mestre Julio Ribelles.

 

     Ha participat en els festivals de música de Barcelona, Santander, Nimes, Luxemburg, Maastricht, Ludwigshafen, Innsbruck, París, Edimburg, Londres, Tòquio, Xangai i Cincinnati. Ha sigut membre per oposició de la Banda Municipal de Sant Sebastià, Conservatori de Sant Sebastià, Orquestra Simfònica de Bilbao i Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

 

     Actualment és professor de la Banda Municipal de València i director de la Societat Musical Eslava d'Albuixech. Les seues obres estan editades en Catalana d'Edicions Musicals (Barcelona) , per Blas-Basen (Stockholm-Suecia) i Rivera Editors (València) sent interpretades a Europa, Amèrica, Austràlia, Japó i Xina. És membre de SGAE i WASBE.

 

       En 2006 va ser invitat per la Tòquio Kosei Wind Orchestra.

 

     Ha sigut guardonat amb el premi Fennell Special Prize en The First Tòquio Kosei Wind Orchestra Composition Competition 2006, amb el premi SACEM, tercer premi del Concurs de Composició de Coups de Vents 2008 a Lilla - França, sent també finalista en el segon concurs de composició Frank Ticheli en New York, USA 2009.

 

     Al Novembre de 2011 va ser invitat per la Middle Tennessee State University (MTSU) per a impartir una conferència sobre les seues obres.

 

      En 2013 ha sigut nominat per la seua obra "Phobos" als Hollywood Music in Media Awards (Els Angeles - USA)

 

JOSÉ SUÑER ORIOLA

      

           Natural de El Puig de Santa María, realizó sus estudios musicales y de percusión en el Conservatorio Superior de Música de Valencia donde obtuvo el título de profesor superior y el premio extraordinario de grado superior, perfeccionándose posteriormente con los profesores E. Sejournnè, G. Burton, G. Johns y Siegfried Fink.

  

           Realizó estudios de armonía, análisis y contrapunto en el Conservatorio de Valencia y posteriormente dirección y composición con el Maestro Julio Ribelles. 

  

           Ha participado en los festivales de música de Barcelona, Santander, Nimes, Luxemburgo, Maastricht, Ludwigshafen, Innsbruck, París, Edimburgo, Londres, Tokyo, Shanghai y Cincinnati. Ha sido miembro por oposición de la Banda Municipal de San Sebastián, Conservatorio de San Sebastián, Orquesta Sinfónica de Bilbao y Orquesta Sinfónica del Gran Teatro del Liceo de Barcelona.

  

           Actualmente es profesor de la Banda Municipal de Valencia y director de la Sociedad Musical Eslava de Albuixech. Sus obras están editadas en Catalana d’Edicions Musicals (Barcelona), por Blas-Basen (Stockholm-Suecia) y Rivera Editores (Valencia) siendo interpretadas en Europa, América, Australia, Japón y China. Es miembro de SGAE y WASBE.

    

           En 2006 fue invitado por la Tokyo Kosei Wind Orchestra.

 

           Ha sido galardonado con el premio Fennell Special Prize en The First Tokyo Kosei Wind Orchestra Composition Competition 2006, con el premio SACEM, tercer premio del Concurso de Composición de Coups de Vents 2008 en Lille - Francia, siendo también finalista en el segundo concurso de composición Frank Ticheli en New York, USA 2009.  

  

          En Noviembre de 2011 fue invitado por la Middle Tennessee State University (MTSU) para impartir una conferencia sobre sus obras.

  

          En 2013 ha sido nominado por su obra Phobos a los Hollywood Music in Media Awards (Los Angeles - USA)

 

relojes web gratis

SM CENTRE "ESLAVA"
Població/Población: ALBUIXECH

Ciutat/Ciudad: VALENCIA

Visites/visitas:

L' ESLAVA a les xarxes socials / L'ESLAVA en las redes sociales

Recomendar esta página en: